Houten aanbouw

Houten aanbouw.

Wilt u meer ruimte in uw huis door middel van een aanbouw? Maar wilt u net iets anders dan anderen, een authentieke aanbouw? Dan is een houten aanbouw echt iets voor u. Bij Roelofsen Bouw & Houtbouw hebben we veel ervaring met het plaatsen van een houten aanbouw op maat.

Geef uw woning karakter
met een houten aanbouw.

Een houten aanbouw geeft een sfeervolle uitstraling. Hiermee voegt u echt iets authentieks toe aan uw woning. Daarnaast is hout van nature een levendig materiaal, wat enkel mooier wordt naarmate de tijd vordert. Perfect voor een woning in een natuurlijke omgeving, want het hout zal prachtig opgaan in de natuur.

Bij Roelofsen Bouw & Houtbouw hebben we veel ervaring met het plaatsen van een houten aanbouw. In het volledige proces volgen we onze persoonlijke werkwijze, zodat we u blij kunnen maken met een aanbouw die past bij u en uw woning. Bekijk hier welke mooie projecten wij al hebben gerealiseerd.

We starten met een kennismakingsgesprek waarin u uw wensen kenbaar kunt maken. Aan de hand hiervan maken we een eerste schets. Vervolgens werken we deze schets uit tot een gedetailleerde tekening. Over deze tekening ontvangen we uiteraard graag uw mening. Wanneer de tekening volledig naar uw wens is starten we met de bouw. Ook tijdens de bouw zijn we in staat snel te schakelen om de aanbouw volledig naar uw wens te realiseren.

Laat ook de inrichting van
uw aanbouw door ons verzorgen

We helpen u bij Roelofsen Bouw & Houtbouw daarnaast graag met de inrichting van uw nieuwe aanbouw. Hierbij zijn we ook in staat de inrichting volledig op uw wensen aan te passen. We maken uw eettafel, loungebank, opbergkast, etc. op maat met de materialen die u het mooist vindt.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op.