Houtbouw op maat

Houtbouw op maat.

Zoekt u houtbouw op maat? Vakmanschap en maatwerk voor uw specifieke houtbouw project? Dan bent u bij Roelofsen Bouw & Houtbouw aan het juiste adres. Wij bouwen uw veranda, schuur, garage, aanbouw, loungebank of schutting volledig naar wens met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Hoge kwaliteit houtbouw op maat.

Standaard veranda’s, garages, etc. zijn er tegenwoordig in overvloed. Echter blijkt vaak toch dat deze net niet aansluiten op de exacte wensen van de opdrachtgever. Bij Roelofsen Bouw & Houtbouw bouwen we om dit te voorkomen volledig naar uw wens. Zo heeft uw nieuwe veranda de afmetingen die passen bij uw tuin en sluit de stijl van uw nieuwe garage volledig aan op de stijl van uw huis.

Bekijk hier welke projecten wij in het recente verleden hebben afgerond. We hebben ook ervaring met het bouwen van op maat gemaakt meubilair. Denk hierbij aan kasten, loungebanken of picknicktafels.

We bouwen al deze projecten met materialen van de hoogste kwaliteit. Niet alleen zorgt dit voor een betere uitstraling van bijvoorbeeld uw veranda, maar gaat deze ook vele malen langer mee. We nemen de verschillende materialen met u door om ervoor te zorgen dat ook de materialen aansluiten op uw wensen.

Veel meer dan enkel houtbouw

We hebben bij Roelofsen Bouw & Houtbouw ook veel ervaring met bouwproject met andere materialen. Het grootste voordeel hiervan is dat we de houtbouw kunnen combineren met andere werkzaamheden in de bouwsector. Zo zijn we bijvoorbeeld ook in staat het sanitair aan te leggen in uw nieuwe tuinhuis, of uw garage te voorzien van vloerverwarming. We helpen u graag met ons totaalpakket.

Wilt u alvast een eerste kostenindicatie voor uw project? Vul dan ons offerteformulier in!

Heeft u vragen over onze werkzaamheden of andere zaken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We voorzien u graag van advies.