Werkwijze

1. (Mee)denken

We starten ons project uiteraard met een kennismaking met u. We willen zoveel mogelijk te weten komen over uw specifieke wensen. We denken hierin met u mee en maken zo een eerste schets. Ook stellen we een vrijblijvende offerte op waarin we duidelijk omschrijven wat er precies nodig is om uw wensen te realiseren.

2. Tekening & Inkoop

Na het eerste denkwerk en een globale schets gaan we preciezer in op het project. We maken de benodigde tekeningen, die uiteraard vervolgens met u besproken worden. Heeft u op- of aanmerkingen? Dan passen we de tekeningen hierop aan. Wanneer u akkoord bent met alle tekeningen gaan we over op de inkoop van de materialen.

3. Bouwen

De uitstraling van het project hangt natuurlijk niet enkel af van het materiaal dat wordt gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de locatie en de afwerking. Echter zal een houten veranda of tuinhuis nooit een koude en afstandelijke uitstaling hebben.

4. Onderhouden

U wilt uiteraard zo lang mogelijk genieten van uw nieuwe veranda, tuinhuis, uitbouw, etc. Onderhoud is van cruciaal belang voor de levensduur. Ook hier staan we u in bij waar nodig.

Heeft u overige vragen over onze werkwijze? Neem contact met ons op!

Wilt u zo snel mogelijk starten met uw project? Vraag dan alvast een vrijblijvende offerte aan.