Waarom houtbouw?

1. Duurzame keuze

Bij houtbouw wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, wat minder milieubelasting betekent. Verder heeft hout een goede isolerende werking, wat uw energieverbruik in de toekomst zal verminderen. Houtbouw is dus een uitstekende keuze wanneer u gaat voor CO2-neutraal.

2. Veelzijdige bouwprojecten

Houtbouw opent deuren naar verschillende bouwtechnieken, die met traditionele bouw niet of erg moeilijk te realiseren zijn. Hierdoor zijn we bij Roelofsen Bouw & Houtbouw in staat uw wensen tot in detail te realiseren.  

3. Sfeervolle uitstraling

De uitstraling van het project hangt natuurlijk niet enkel af van het materiaal dat wordt gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de locatie en de afwerking. Echter zal een houten veranda of tuinhuis nooit een koude en afstandelijke uitstraling hebben.

4. Onderhoudsvriendelijk

Afhankelijk van de afwerking gaat uw nieuwe garage, veranda, etc. zeer lang mee. Wij bieden u hierin verschillende opties met elk hun eigen voor- en nadelen.

5. Natuurlijke schoonheid

Niets gaat zo prachtig op in de omgeving als houtbouw, waardoor het zelden een storend element van uw tuin of woning zal worden. Hout is van nature een levendig materiaal, wat naarmate de tijd vordert enkel mooier wordt.